גידול שפיר במוח להלן תוצאות mri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/09/2019 | 14:46 | מאת: שרון

קיבלנו תוצאות mri מוח שיש תהליך תופס מקום בגודל 3.5 ס"מ בגומה האחורית תופס את תעלת השמע הפנימית וציסטרנת cpa משמאל התהליך מתפשט אל המיספרה השמאלית של המוחון עם לחץ אפקט מסה ודחיקה ימינה של החדר הרביעי כמו כן קיים לחץ על הגשר (pons)בנוסף לכך קיימת הגדלה של האןכף התורכי עם ריבוי נוזל csf

לשרון שלום, *עליך להבדק עתה עי נוירוכירורג ולתכנן ניתוח לכריתת הגידול. אשמח לסייע-0542-29-10-46. *הממצא המתואר באוכף התורכי איננו טעון התייחסות כרגע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה