המטומה אפידורלית קשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/09/2019 | 13:22 | מאת: שיר

שלום רב עברתי ניתוח לטיפול בטרג׳ימינל נאורלגיה (צד ימין). לא התאוששתי מהניתוח ולאחר מספר שעות (בערך 2-3) גילו המטומה אפידורלית מאסיבית משמאל ,באיזור המצח. בשנות ה20 לחיי,בריאה לחלוטין ! אשמח לדעת ממה יכולה להיווצר המטומה אפידורלית כזו ללא פגיעה /בעיה מולדת.

לשיר , *תרחיש לא צפוי לסוג הניתוח שעברת. *יתכן שמקור הדמם הוא אחד מ-3 קוצי מתכת השייכים למסגרת ע"ש מייפילד אליה עוגן הראש בתחילת הניתוח. *ברור שאין מדובר בבעייה מולדת בברכה

15/09/2019 | 21:36 | מאת: שיר

ראשית כל תודה על המענה. סבירות גבוהה שיקרה כזה דבר ? מי רשאי לחבר את המסגרת ? והאם אין כוח מסויים שמפעילים בחיבור ואמורים לעצור ?

*לא *אחד מהמנתחים *יש במערכת סימון מכוון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה