לימודים אחרי ניתוח המנגיומיה ממעטפת המוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/08/2019 | 19:52 | מאת: מתעניינת ודואגת

לפני כארבע שנים הייתי במסלול דוקטורט מואץ ואז גילו לי עקב כאבי ראש המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם ממעטפת המוח. הניתוח עבר בהצלחה - mriאחרון לפני חודשים תקין במאה אחוז. כרופא שמכיר מה זה לימודים גבוהים -האם זה לא מסוכן לחזור למסלול לימודים מואץ? הרבה תודה וסליחה אם השאלה לא במקום

בוקר טוב, כלל לא מסוכן בברכה ובהצלחה

26/08/2019 | 10:12 | מאת: מתעניינת

האם ההמנגיומיה גידול שפיר בכלי דם יכול לחזור ? בדרך כלל אומרים חמש שנים לא ?

*יכולה לחזור *שעור ההישנות נמוך *אם חלפו 4 שנים מאז הנתוח הסיכוי להשנות פוחת עוד יותר

מנהלי פורום נוירוכירורגיה