תסמונת העצב המשולש האם זה עובר?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/08/2019 | 20:16 | מאת: אבי

לפני יומיים החלו כאבים בצד השמאלי של הפנים משהו בסביבות החלק האחורי של הראש אבל יותר קרוב לאוזן זה היה בהתחלה כל 20 דקות היום זה כבר היה כל 15 דקות התקף של שתי שניות של כאב חד שמגיע עד מעל העין הרופא אומר שזה כנראה תסמונת העצב המשולש ואני טועה עם דבר כזה עובר מתישהו או שזה נשאר קבוע כי אם זה דלקת זאת אומרת שיכול להיות שזה יתרפא לא?

08/08/2019 | 20:17 | מאת: אבי

הוא נתן לי טגרטול האם זה רק אמור להקל על הבעיה או ממש להעלים אותה?

לאבי שלום, *תסמונת העצב המשולש מעצימה ברב המקרים בעת אכילה- לעיסה: האם זה המצב אצלך? *טגרטול ניתן כטיפול מקובל בתסמונת זאת *אם תעזר עי טגרטול-סביר שאבחנת הרופא נכונה אם לא-רצוי שתפנה להערכה נוספת עי נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה