בדיקת MRI, מנינגיומה של הפלקם הפרונטלי וסימטריה קלה של הצרבלום

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/08/2019 | 21:23 | מאת: תוצאות בדיקת MRI

שלום, קיבלתי היום תוצאות של הבדיקה והיה כתוב: 1. מנינגיומה קטנה של הפלקס הפרונטלי בגודל 8 מ"מ? מה הפירוש? והאם זה מסוכן? 2. אטרופיה סימטריה קלה של הצרבלום מה זה אומר?

בוקר טוב, *דיון בממצאי פענוח הדמייה ללא רקע תלונתי ו-או מחלתי איננו מועיל. *מנינגיומה-גידול שפיר על גבי המחיצה המפרידה בין המוח הימני לשמאלי. בשלב זה טעונה מעקב+למידת קצב צמיחתה-עי MRI מוח עוקב. *אטרופיה..-הציטוט בפנייה ככל הנראה איננו מדוייק מדובר בדלדול רקמת המוח הקטן=המוחון

07/08/2019 | 08:43 | מאת: קרן

בשביל לקבל חוות דעת , ממליצה לך להיוועץ ברופא מומחה. כל תשובה שתקבל כאן תהיה שטחית ולא תחליף לעולם ביקור אצל ניורוכירורגים. אני אישית מטופלת אצל ד" ר מרקו רובין

מנהלי פורום נוירוכירורגיה