אפילפסיה. בשל קברנומה טמפורלית ימנית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/08/2019 | 10:22 | מאת: דניאל

אני סובל מאפילפסיה 40 שנה. חוץ משני התקפים מלאים בצבא אני סובל מהתקפי ניתוק פעמיים בחודש. אני מאוזן פחות או יותר בשל טיפול תרופתי ב 3 תרופות. בשל בעיות זיכרון והתמצאות במרחב וקצת בעיות בשפת הדיבור הציעו לי לעבור ניתוח בגזע המוח. אני שואל את עצמי אם זה כדאי? יש לציין שיש לי קברנומה טמפורלית בצד ימין של המוח. תודה רבה.

לדניאל בוקר טוב, כדי לאפשר המלצה אמינה יש צורך לבדוק אותך נוירולוגית,לדעת מהן 3 התרופות בהן אתה מטופל,תופעות לוואי שלהן +מה מינונן+האם חל שינוי כלשהו באופי ו-או תדירות התקפי הניתוק שתארת. כמוכן נדרש עיון בהדמיית MRI אחרונה +להשוותה לקודמותיה בשנים האחרונות. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה