ממצאי MRI של פרנכימת המוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/07/2019 | 15:28 | מאת: שרקייה

אלה הממצאים שבהם יש חשד: פרנכימת המח - מוקדי סספטביליות מוגברים בגרעיני הבסיס ,דו"צ ,ככל הנראה משני להסתיידויות. . סוב קורטיקלי פרונטלי משמאל ,לא ספציפי , 2 מוקד קטן בודד של אות חריג בט חדרים וחריצים סימטריים. האם ממצא זה מעיד על בעיה חריגה?

לשרקיה ערב טוב, *לא בהכרח מעיד על בעייה חריגה. *קשה להתייחס כיוון שלא הזכרת סיבת בצוע הבדיקה *לא ברור האם מדובר על MRI או על CT *לא ברור האם הוזרק לוריד חומר ניגוד בעת בצוע ההדמייה. *התייחסות לממצאי הדמייה עדיפה לאחר ראייתה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה