טריגימיל נוירולוגיה וmr

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/06/2019 | 20:55 | מאת: ענבל

שלום רב סובלת כבר שנתיים מתקופות של כאבי תופת הדומים למכות חשמל בשיניים באוזן ולייד האף, אף אוזן גרון איבחן דלקת בעצב המשולש קיבלתי טריגוטול והלכתי לנוירולוג שטען גם הוא שנשמע כמו טרגימנל אני בת 34 בריאה בדרך כלל... Mri מח לא מצא בעיה בעצב, אבל מצא מימצא שנקרא מוקד היפראינטסי במוקד t1 flarin בחומר הלבן בגודל5 מילימטר סוב קורטיקלי פרונטלי שמאלי בלתי ספציפי ללא האדרה דרוש מעקב 2 שאלות בבקשה 1. האם יש טרגימנל שלא רואים בmri? 2. מה משמעות הממצא בmri? תודה מראש

בוקר טוב ענבל, שאלותיך בהירות: 1.כן 2.אין לו כל משמעות בעניין הסבר תלונותיך. אשמח לסייע אם תהיי מעוניינת

25/06/2019 | 12:03 | מאת: ענבל

אשמח מאוד להגיע אלייך לאיזה מרפאה? מה הטלפון?

לענבל שלום, מרפאתי ברחוב הברזל 10 תל אביב,רמת החיל בבניין-קומה 6 חדר 14 את יכולה לפנות לטלפון:050894600 טלי ,מזכירה לשם תאום פגישת ייעוץ. בברכה,

25/06/2019 | 13:46 | מאת: ענבל

אתקשר בהחלט תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה