יכולת ראיה לאחר ניתוח מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/06/2019 | 08:42 | מאת: שרית דיין

שלום, לפני חודש וחצי עברתי ניתוח מוח להוצאת מנינגיומה במום פטרוקליבלי. לאחר חודש נפתחה לי כבר עין שמאל 100% אך הראייה בעין שמאל בשבוע האחרון ירדה. התחלתי טיפות עיניים כי העין יבשה. האם טשטוש ראיה בעין שמאל הגיונית. האם הראיה לא אמורה להשתפר כל יום?

לשרית בוקר טוב, *הראייה בעין שמאל איננה אמורה להתדרדר או להפוך למטושטשת עתה. *מומלצת בדיקה וייעוץ עי נוירואופטלמולוג מומחה(רופא עיניים עם תת התמחות העוסקת בבעיות ראייה שמקורן במוח. בברכה

18/06/2019 | 10:38 | מאת: שרית דיין

העין נפגעה מהניתוח ויצאתי עם עין שמאל סגורה שעם הזמן נפתחה כולה אבל הראיה בה כרגע מטושטשת יותר,הראייה לא היתה נקייה כלל מההתחלה אך מטשטשת יותר בשבוע האחרון. האם זה לא תקין?

לשרית שלום שוב, לא תקין רצוייה כעת בדיקת נוירואופטלמולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה