איבוד קול וצרידות עקב שיעול ממושך מאד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/04/2019 | 18:47 | מאת: ליאן

דר' שלום ותודה רבה מראש, כבר שבוע אני עם ברונכיט חזקה. קיבלתי מוקסיפן וברונכוליט , לא לקחת את הברונכוליט, השתעלתי שבוע בצורה מטורפת כמו נביחות של כלב בשעות היום והלילה 24/7 שבכח רציתי להוציא ליחה שבקושי יצאה., גם היו לי התקפי שיעול בלי שרציתי שלא הפסיקו במשך רבע שעה. השיעול היום פחת, אבל, פתאם נהייתי צרודה והקול ונעלם פעם ראשונה בחיים שקרה לי דבר כזה. אני בפאניקה. השאלה שלי, האם משיעול יכול להיקרע מיתרי הקול או להיגרם נזק בלתי הפיך? הקול יחזור לי. שלשלום הלכתי לרופאה אחרת שנתנה לי אוגמנטין וציפרולקס ביחד ואני לוקחת רק אוגמנטין 2 תרופות כאלה בבת אחת יהרגו אותי. בבקשה תשובתך הדחופה . תודה רבההה

ערב טוב ליאן השעול לא יקרע את מיתרי הקול קרוב לודאי לא יגרום לנזק בלתי הפיך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה