מה הסיבה לדימום מהמוח לבריא בן 45

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/02/2019 | 01:39 | מאת: עדית

אחי בן 45, בריא, ספורטיבי, לא מעשן, ללא כולסטרול סוכרת ובעיות לחץ דם, יוגיסט ורגוע היה בחופשה משפחתית ארוכה בהודו ופתאום דמם מהמוח, הוהבל לבית חולים, נותח להפסקת הדימום ומאז וכעת, כשלושה שבועות לאחר מכן הוא סובל מבעיות בזכרון, בשיווי המשקל, בהליכה, בראייה וכאבי ראש. אשמח להבין כיצד זה קרה.

לעדית שלום, כדי לאפשר התייחסות עיניינית וכדי לייעץ אודות הטפול המתבקש כיום יש צורך בבדיקתו+בעיון בהדמיית המח בעת הדימום ולאחר מכן,לאחר הניתוח, בהדמייה אחרונה . בברכה

26/02/2019 | 12:52 | מאת: עדית

תודה על המענה. אשמח לדעת לאיזו כתובת מייל לשלוח לך את המסמכים תודה עדית

[email protected]

מנהלי פורום נוירוכירורגיה