תשובה של mri מח ילד בן 14.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/02/2019 | 17:38 | מאת: קרן

שלום הבן שלי בן 14 מקבל הורמון גדילה ושלחו אותנו לmri היום קיבלנו את התשובה יש צניחה משמעותית של טונזילים תרבלריים מה זה אומר אני ממש בלחץ אודה לתשובתכם .

לקרן שלום, *מדובר במום קרוב לודאי מולד בו הקצה התחתון של המח הקטן=שקדי המוחון חורגים מהגולגולת לכיוון חוט השדרה הצווארי העליון. *שמו הרפואי CHIARI MALFORMATION:יש יותר מסוג יחיד של מום זה. *חלק מהמקרים איננו תסמיני ואיננו טעון טיפול *חלק אחר טעון ניתוח לשחרור-מניעת לחץ השקדים הצנוחים על חוט השדרה הצווארי *יש לעיין ב-MRI +לבדוק את בנך כדי להתייחס פרטנית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה