תוצאת סי טי מוח לבן 69 שעבר ניתחו קיבוע

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/02/2019 | 09:31 | מאת: נעה

בתוצאת סי טי מוח אחרי ניתוח קיבוע הכל היה תקין פרט להרחה קלה של חדרי המוח.מה הכוונה?

בוקר טוב נועה, *באיזה איזור בעמוד השדרה הקיבוע? *מדוע בוצע CT מח? אתייחס. בברכה

04/02/2019 | 19:14 | מאת: נעה

תודה בנתיים.הניתוח בוצע בעמוד שידרה תחתון מותני. .. הסיטי בוצע בגלל החלמה איטית L3 L4

לנעהבקר טוב, תודה על השלמת המידע. *אין כל קשר בין ניתוח הקיבוע לבין הממצא המוחי.הוא איננו משפיע על קצב ההחלמה מהניתוח . *ההתייחסות לקצב ההחלמה צריכה להידון עפ"י ממצאי מעקב עי המנתח. *מומלצת הערכת נוירולוג בהיבט הרחבת החדרים הקלה :האם קיימים תסמינים מוחיים אפשריים הנובעים ממנה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה