פגם בהיפופיזה אצל ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/01/2019 | 21:59 | מאת: ריטה

לילדה בת 8 עשינו mri של המוח ובתשובה היה רשום שלאחר הזרקת חומר ניגודי מודגם פגם האדרה באונה הקדמית של היפופיזה בקוטר כ 3 מ"מ, אף הבדיקה אינה מכוונת לאזור האוכף התורכי.מה צריך להיות רשום בהפניה ל mri ?נתנו הפניה ושם רשום mri מוח כולל גזע המוח.זה כוללאוכך התורכי?

לריטה, *מה שנרשם בהפנייה ל-MRI קשור כמובן וצריך לבטא תלונות שבגינן הילדה מופנית להדמייה *מה שצריך להיות רשום לבירור הממצא באוכף התורכי: 1.ללא ועם הזרקת גדוליניום 2.פרוטוקול היפופיזה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה