זרמים בראש בצד ימין ובפנים והעיין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/12/2018 | 02:53 | מאת: זרמים בראש בצד ימין ברקה בעיקר ולכיוון הפנים והעין

שלום רב אני בת 28 לפני כשבועיים נרדמה לי יד ימין והפה ומאז אני סובלת מכאבי ראש ובעיקר זרמים חזקים בראש מצד ימין באזור הרקה במיוחד, עין ימין פנים מצד ימין יצוין שעשית אמריי מח שיצא תקין . ממה זה יכול להיות,? לפני כ 9 שנים גם נרדם לי חצי גוף ימין ולשון ביצעתי אמריי שהיה תקין הגדירו את זה כמיגרנה חריפה -כל התקופה הזו לא סבלתי מכאבי ראש בכלל אשמח לתשובתך המהירה זה לא נותן לי מנוח תודה רבה!

*מתבקש גם תרשים EEG. *התלונה ,השלמת אבחון סיבתה(למרות MRI תקין) והטיפול בה נתונים בתחום ההתמחות הנוירולוגית: *מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

11/12/2018 | 01:08 | מאת: נוי

ראשית אני רוצה להודות לך ד"ר על תשובתך המהירה והמקצועית!!. רציתי להוסיף-שלפני 3 שבועות התברר שאני סובלת מקרישיות יתר(שותה אספרין) יש מצב שזה המקור לתופעת הזרמים?(הנורולוג הפנה אותי להמוטולוג לברור וחזרה אליו שוב...) 2.עוד נקודה שמטרידה אותי שמתי לב שבמהלך של מחשה מעמיקה ,במאמץ כאבי הראש מתגברים ויש לחץ בנקודות נוספות בראש כגון:מתחת לאוזן,בקדמת הראש...ורק בצד ימין ,בנוסף אני מרגישה שהקליטה נעשתה איטית (במקצועי אני מנה"ח) 3.איזה כדור אפשר לקחת להקלת הזרמים וכאבי הראש?קיבלתי אלטרולט-אני חוששת לקחת אותו מפני תופעות הלואי ,ההתמכרות לפי בדיקת eeg שהמלצת אקבל מענה לכאב? נ.ב כפי שפרטתי קודם על הרדמות יד ימין הפה והלשון היה לי קושי בזיהוי שמות של בני משפחה,של זיהוי חפצים . אודה לתשובתך, נוי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה