כאב בעצם הראש לי האוזן מעל השחמות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/12/2018 | 21:15 | מאת: כאב ראש בצד שמאל בעצם

יש לי כאב, לא חזק , אבל מפריע בצד שמאל של הראש מאחורה, בעצם של הראש 3 ס''מ מאחורי האוזן. גם בנגיעה זה תחושת כאב לא נעימה .וכשאני מפנה את הראש הצידה לצד שמאל יש לי כאבים בצוואר .. אין לי מושג מה זה ?? כשאני ממששת עם היד אין לי שום בליטה או משהו נפוח זה רק כאב לא מוגדר לא כאבים חזקים בכלל אבל כאב מהומהם וזה מציק לי מכניס אותי לחרדה ..האם תוכל קודם כל להסביר לי מה נקרא הצד השמאלי הזה בעצם של הראש מאחורה מעל השחמות לדעתי ??

ערב טוב, בשלב ראשון בדיקת רופא מטפל. כפי התרשמותו- יתכן -פנייה לייעוץ אורטופד עמוד שדרה או לנוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה