תוצאות בדיקה של CT ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/11/2018 | 15:55 | מאת: אילן

שלום וברכה..לפני כשבוע ערכו לי בדיקת CT ראש הממצא המתואר MCA 1.3 1.7 מימצא כמתואר בדומה האמצעית משמאל .יתכן שמדובר מלפורמציה ווסקולרית.באבחנה מבדלת מנינגיומה אם כי ההאדרה של המימצא פחותה..תוכל בבקשה להסביר לי במה מדובר..אני חרד מאוד..תודה על התיחסותך..

ערב טוב אילן, יש צורך לעיין ב-CT כדי להתייחס: פרשנות על ממצא שהמפענח ראה ושאני לא ראיתי איננו מומלץ ולא יתרום להבנת הבעייה. עפ"י המשפט שצטטת נראה שתדרש הדמייה משלימה (MRI ו-או MRA) כדי להגיע לאבחנה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה