תחושת נימול וצריבה בגוףז

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/11/2018 | 04:23 | מאת: חנוך

שלום, אני בן 32 בדכ בריא, עם זאת אני סובל בשנה וחצי האחרונים מזרמים ותחושת דקירה וצריבה. זה התחיל בגפיים התחתונות עבר לעליונות ועכשיו עבר יש לי בבטן ובצוואר. הדבר הנל לפחות 4-5 פעמיים בשבוע וכל הזמן(החמיר), עשתי mri ראש וגב מותני שהיה תקין בדיקות דם רבות לb12 וכו תקינות. Emg ו ENG תקינות (לכלל הגפיים), בדיקה נוירולוגית תקינה משני רופאים שונים. מה עוד ניתן לעשות? עם מי כדאי להתייעץ?

להשלים MRI לעמ"ש צווארי וגבי דהיינו לטווח הגבהים: C1-D12 להיוועץ שוב,עם סך הבדיקות וההדמיות שפרטת בפנייתך עם נוירולוג מומחה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה