עמוש צוארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/10/2018 | 18:02 | מאת: אוראל

שלום, אני שלושה שבועות לאחר ניתוח עמו"ש צווארי, כריתת שוואנומה בc5-c6 בתוך האפידורל לוחץ על החוט. כריתה ונשראה שארית. לפני הניתוח כאבים יותר ליד שמאל ונימול קל. עכשיו לאחר הניתוח כאבים חזקים ליד ימין. עם זרמים חזקים הניתוח לא אמור לשפר כאבים ותחושת נימול? תודה

לאוראל ערב טוב, בהחלט אמור לשפר. יש לבדוק אותך עתה+לעיין ב-MRI טרום ניתוחי וב-MRI חדש (אם אין יהיה צורך לבצע). יתכן שיהיה בנוסף צורך בבדיקת EMG-NCV : בדיקה המתייחסת לכל אחד משרשי העצבים הצוואריים בנפרד ועשוייה לאתר מי לא תקין ומה אופי הפגיעה בו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה