מניגיומה חול nf1 מעכב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/10/2018 | 13:12 | מאת: שמואל

שלום דר אני בצתי שוב בדיקה של MRIרוש למעכב שקיבלי תיפול של רדיוכירוגיה ב cavernous sinus לפני 9 שנים בבדיקה של אחרונה נימצה גם תהליך תופס מקום חדש ב ספנואורביטל מניגיואמה נגע חדש הגידןל של cavrenous גדל ומיג אפקס הארובה הים טות דיפוזי יש גם מורדים היפאינטנים בחומר בלבן פריוטליקולי במוח אותו דומה מספלניום של בקורפוס קולזום דר אפש לדע היםאפשר לבל תיפול נוסף ללגידול אני גם חולה בnf1מופשת הים גם סובל מי טרגימנל נארוגיה שמכל טגרתול דר הים אפר לקבל תיפול חוזור של רדיו כירוגיה בקרנה גיל 53 סובל גם מי עכמת קשה ולחץ דם בבדיה שלפני שנה נימצה גם גידול בלסת מי צתד שמאל לא מוכנים לתפל בו ביגלל הביה רפית שלnf1h

לשמואל שלום, *זכורות לי פניותיך הקודמות. *החלק השייך לנוירוכירורגיה בפנייתך הוא צמיחת המנינגיומה החדשה וצמיחת המנינגיומה שטופלה רדיוכירורגית לפני 9 שנים . *כדי להמליץ על הטפול הנכון יש לעיין ב-MRI הנוכחי ובקודמיו+לבדוק אותך שאר הנושאים בפנייתך נמצאים בתחום המומחיות הנוירולוגית . בברכה

26/10/2018 | 17:41 | מאת: תודה דר

תודה דר ורק רצית לדעת הים מבחינה רפואית ניתן רק לחזור על תיפול רק את זה רצית לדעת הים קרו מיקרים שחזרו על טיפול שח רדיוכירוגיה תודה ושבת שלום

מנהלי פורום נוירוכירורגיה