כאבים עוצמתיים לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/10/2018 | 22:10 | מאת: תומר

לפני חמישה ימים עברתי ניקור מותני ויום למחרת הרגשתי שיפור. מיומיים אחרי הניקור עד עכשיו אני לא מצליחה לקום ליותר מדקה, מסוגלת רק לשכב. כל ישיבה או עמידה מלווים בכאבים נוראיים שמתחילים בנקודה של הניקור עד העורף. אני שותה הרבה קולה ולוקחת משככי כאבים וכלום לא עוזר. אם זה נורמאלי? מה עלי לעשות? תודה

לתומר שלום, *לא נורמלי. *יש לחזור למבצע הניקור ולבקש עתה: BLOD PATCH:=הזרקת דם שלך לאתר הניקור המתני . מטרתו לאטום דליפת נוזל מח-ושדרה=CSF דרך החור שנוצר ע"י הניקור במעטפת חוט השדרה וגורמת לכאבים במנגנון של תת-לחץ. *סיכוי הצלחת הטיפול מצויין. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה