בליטה בעצם בצד שמאל יותר מימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/10/2018 | 22:09 | מאת: מיה

שלום דר מאחורי הראש למטה כמה סנטימטרים מהעורף יש בצידי הראש מצד ימין עצם ומצד שמאל עצם אחרי שיטוטים באינטרנט ובדקתי אצל הילדים שלי זה שתי עצמות שהם חלק ממבנה הגולגולת נכון ? הקטע שאצלי העצם בצד שמאל יותר בולטת מצד ימין את זה מזמן הרגשתי אבל כבר כמה ימים שיש לי כאב בצד שמאל של הראש (כאב נסבל לחלוטין אפשר אפילו לומר אי נוחות) אני מרגישה שהכאב יותר בכיוון של משהו תפוס בראש כאילו לא כאב ממש פנימי . רציתי לשאול : האם יש סיכוי שבליטה בעצם ושוב אני מדגישה זו ממש עצם שלא זזה זאת אומרת שזו אינה בלוטה , האם יש סיכוי שזה דבר ממאיר ? אני מאוד חוששת בת 26

בוקר טוב מיה, בתשובה לשאלתך הראשונה-כן. לשאלתך השנייה-טעון בדיקתך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה