ניתוח שאנט חוזר וחוזר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/10/2018 | 09:14 | מאת: רונן

בתי הקטנה בת 4חודשים עברה החצנת שאנט לאחר שאותרה דליפת נוזל מהצלקת שנוצרה בניתוח לתיקון השאנט ואנחנו מחכים לתוצאות בדיקת הזיהום השאלה היא מה עושים מפה? איזה אופציות יש לנו? האם יש פתרון טיפולי אחר?

לרונן שלום, התשובה הסופית לקיום או להעדר זיהום מתקבלת לכל המאוחר 5 ימים מיום בצוע ההחצנה. עפ"י תוצאותיה יוחלט על תיקון הדלף עתה+סגירת העור,או לחלופין על עיכוב ההליך עד השגת מיגור הזיהום.. לשאלתך:אין אלטרנטיבה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה