נגישות
נגישות

סירינקס לאחר ניתוח עגינה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/09/2018 | 20:59 | מאת: מורי

שלום רב הבן שלי בן 4 עבר ניתוח בו שמו שאנט לניקוז סירינקס . מ ר י ראשון חודש אחרי ניתוח הראה ירידיה מ16 ל11ממ. מ ר י שני חודשיים אחרי מ ר י שני הראה עליה מ11 ממ ל12 ממ האם יש בעיה בשאנט? או שאמור להישאר סירינקס? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

בוקר טוב גלי, *אמור להשאר סירינגס לאחר ניתוח ה-SHUNT. *השינוי בין 11 לבין 12 מ"מ איננו מהותי וטעון המשך מעקב: * המעקב הוא קליני-בדיקתי והדמייתי-MRI *בהתאם לנתוני המעקב המתואר מוערך תפקוד ה-SHUNT. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה