נגישות
נגישות

תוצאת בדיקת פרולקטין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/09/2018 | 11:08 | מאת: מיטל

בת 41 תוצאת בדיקת פרולקטין 1002 וסובלת מכאבי ראש מזה שבועיים בעיקר בצד ימין . אני בלחץ שמדובר בגידול . ברקע: נמצאת כרגע בטיפולי פוריות לקחתי לפני חודשיים מרסילון ועוד תרופה שהיא סטרואידים.שוללת הריון . בלחץ שזה גידול מה דעתך?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מיטל, *סביר שהמקור ליתר פרולקטין הן התרופות שנתנו כטיפול באי פוריות. *גידול בבלוטת יותרת המח=היפופיזה אפשרי אך הרבה פחות סביר. *MRI מח בפרוטוקןל היפופיזה יאיר את המצב. בברכה

19/09/2018 | 01:12 | מאת: מיטל

שלום , בהמשך לשאלתי פרולטין ירד ל 300. עדין כאבי ראש. הקופה לא מאשרת לי mri סיטי יכול גם לעלות על מקור הבעיה?

20/09/2018 | 04:09 | מאת: עונה מנסיון

אל תעשי סיטי... אני עשיתי סיטי והוא היה תקין אחרי חודש עשיתי MRI ומצאו גידול. סיטי לא מגלה את הגידול הזה וזה סתם קרינה מיותרת. שולחים לזה כי זו בדיקה זולה יותר מ MRI. תבקשי מהרופא שאם הוא באמת רואה צורך ב MRI שיכתוב מכתב. לרופאים מומחים הם מתייחסים. רפואה שלמה!

אם הפרולקטין תקין-אין כורח בבצוע MRI עתה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה