נגישות
נגישות

D.V.A בראש וגלולות דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/09/2018 | 21:05 | מאת: דנה

יש לי ציסטה בשחלה ולכן צריכה לקחת גלולות למניעת היריון כדרך טיפול למנוע את גדילת הציסטה. האם מותר לקחת גלולות אם יש לי D.V.A בראש? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

DVA איננו מצב מחלתי הוא איננו טעון טיפול הוא איננו מונע שימוש בתרופות לרבות הגלולות שנה טובה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה