התרחבות של תעלה פנימית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/09/2018 | 03:05 | מאת: .

שלום, בתי בת השישה שבועות עברה אולטראסאונד עמוד השדרה והתגלה ממצא של: התרחבות של תעלה פנימית של ע״ש מותני וגבי. מותני עד 0.07 סמ וגבי עד 0.02. כל שאר הממצאים תקינים. כמובן שאפנה לרופא המטפל, אך הייתי שמחה לדעת מה החששות עבור ממצא זה ומה דרך הטיפול אם מתגלה צורך. תודה מראש.

בוקר טוב, מה הסיבה לבדיקת האולטרה- סאונד המתוארת? אתייחס בברכה

06/09/2018 | 07:14 | מאת: .

בגלל שנולדה עם וי מעל הישבן הרופא ילדים שלח להסתכלות בנוסף לאולטראסאונד פרקי ירכיים שנעשה בשגרה.

הממצא כשלעצמו איננו אבחנתי: מתבקשת בדיקה עתה ומעקב בהמשך ע"י נוירולוג ילדים ניתוב אבחון ככל שיהיה צורך(עי MRI למשל)עפ"י התרשמותו בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה