הלוואי ואתה תוכל אולי לעזור לי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/09/2018 | 13:38 | מאת: אובדת עצות

היי דוקטור.. אני בת 30 יחסית לבחורה בת 30 אני די חולנית אני סובלת מתת בלוטת תריס(האימוטו)כל חיי מטופלת עם יוטירקס 50 מ ג כל יום אני עם אנדומטריוזיס כרגע מטופלת איכילוב ללא יכולת לקבלת הורמונים יש לי גסטריטיס וכבד שומני וההליקבקטור פיורי ואסטמה קרוב לחצי שנה בערך הבחנתי בגרד נוראי שמופשט על כל גופי עד לזיב דם קיבלתי כל מיני תרופות כולל טלפסט וכלום לא עזר רופא עור שלח אותי לקבל זריקת קורטיזון ופה הבעיה שלי לאחר שבוע האומנם הגרד נעלם אבל הבחנתי במשהו מוזר העין שמאל שלי נפלה (העפעף)והראיה שלי מטושטשת ומידי פעם פשוט איני רואה כלום הלכתי לרופא עיינים שהבחין בנפילת עפעף אבל אינו יודע את הסיבה ולגבי הראיה הוא אמר שזה כניראה בגלל הנפילה של העין חודשים לאחר שראיתי שהתופעה אינה נעלמת הלכתי לרופא המשפחה שחשד באירוע מוחי קל הלשון פונה לצד ימין ואינו מצליחה להרים אל העין או הגבה(צד שמאל)נישלחתי בדחיפות לנירולוגית שעשתה לי בדיקות וחשדה באינוזומה נשלחתי בדחיפות לmri+mra לאחר קבלת התשובות שהכל יצא תקין ושמור חוץ מהרחבת יתר של הקרניים האוקספיטליות יותר מצד שמאל משמעות הממצא אינו ברור כניראה וריאנט אטומי חקרתי קצת לגביי זה ואין סיכוי שנולדתי ככה ורק אחרי הזריקה העין שלי נפלה אני אובדת עצות רופאת הנירולוגיה שלי בחופש עד אחרי סוכות ולא ניראה לי שהעין שלי ממש תחכה לה מה אפשר כןלעשות כדאי לברר מדוע העין שלי נפלה ואיך אפשר להחזיר אותה לגודלה תודה רבה

הבעייה כפי שבודאי מובן לך בתחום המומחיות הנוירולוגי. מומלץ ייעוץ נוירולוגי חוזר. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה