Mriמוח אבחון של טרגמינל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/08/2018 | 17:39 | מאת: ענבל

שלום דר אתמול אובחנתי בטרגמינל עי נוירולוג, ונשלחתי לmri על מנת לשלוש הופעה של כלי דם הקרוב לעצב אני בת33 בדיקה נוירולוגית תקינה, האם במקרים כאלה יכול להיגרם מגידול? יש גידולים אופיינים ולאיזה איזור שיכיים? במידה והנוירולוג אמר שממש לא חשוד כגידול האם אני יכולה להיות רגועה?

בוקר טוב ענבל, *לTRIGEMINAL NEURALGIA יש מאפיינים תסמיניים(=תלונותיך +תשובות לשאלות ייעודיות של הנוירולוג המומחה)מאד קלים לזיהוי. * ההתכנות לגידול באיזור העצב אפשרית אך כלל לא שכיחה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה