ממצאי MRI לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/07/2018 | 00:14 | מאת: חי

לאחר תאונה ב-22.5.18 בה נכנסו בי מאחור בעוצמה וכתוצאה מצליפת שוט חשתי סחרחורת, בילבול , כאב ראש, כאבים בצוואר ובגב תחתון- ללא אובדן הכרה עד היום אני סובל מכאבי ראש , כאבים בצוואר ובגב התחתון עם אפיזודות של הכרנת כאב לרגליים תוצאות פיענוח MRI (ממצאים חריגים) עמוד שידרה צווארי C4-C5 בלט קל משיק לשק C5-C6 בקע דיסקלי קטן סב ארטיקולרי מצד שמאל משיק לשק וצידו השמאלי של החוט קשריות בבלוטת התריס דו"צ. הקשרית הגדולה יותר מצד ימין בקוטר של 1.2 ס"מ עמוד שידרה מותני בגובה S2 מוקד ציסטי קטן מתאים ככל הנראה לציסטה ע"ש טרלוב L5-S1 סדק אנולרי זעיר פארא- צנטרלי שמאלי שאלתי האם הממצאים קשורים לכאבים כאבי ראש , כאבי צוואר וכאבי גב תחתון והקרנות כאב לרגליים ואיך ניתן לפתור את הבעיה לתשובה, אודה

בוקר טוב חי, בתשובה לשאלותיך: *אין קשר לכאבי הראש *כאבי צוואר:יתכן קשר לממצאים הצוואריים *כאב גב תחתון:יתכן קשר לממצא המתני הקשור לדיסק L5-S1. *כדי להתייחס לנ"ל-יש צורך לבדוק אותך *התוויית טפול-כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה