סיבוח לאחר עריקה כניראה טריגמינל נאורלגייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/07/2018 | 03:08 | מאת: לילוש

היי , עברתי עקירה בארבעת שיני הבינה שלי כשעקרתי את השיניים בצד ימין כניראה המחט של ההרדמה פגעה לי בעצב . כעט אני מרגישה רגישות יתר וליפעמים כאבים. הייתי אצל מומחה באיכילוב שאמר שאין מה לעשות בנידון ושאין אפשרות לתקן זאת בניתוח. עם הזמן התחלתי להרגיש זאת גם בצד שמאל ודווקא בצד שמאל אני מרגישה היקצוצים שורפים מעט . רציתי לדעת אם יש אופצייה להחלמה למרות שעברה שנה ?

בוקר טוב לילוש, הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית . בנוסף-ניתן להסתייע טיפולית גם במרפאת כאב מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה