עצב ראייה חיוור - חומרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/06/2018 | 07:15 | מאת: oferudi

שלום, התגלה אצל בתי חיוורון בעצב ראייה, בדית שדה ראייה הראתה שהראייה לא נפגעה. עשינו לה MRI ושם נתגלה ש: ללא ממצא פתולוגי מוחי, פרט לציסטה ארכנואידלית קטנה. ללא ממצאים מיוחדים בארובות עיניים ובאזור ההצטלבות האופטית. מצ"ב המסמך בשלמותו מה מהות הבעיה? מה חומרתה? כיצד מטפלים? בברכה,

בוקר טוב, הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית. במידה והאבחון העיני לא נעשה עי נוירואופטלמולוג מומחה-מומלץ ייעוץ כזה בנוסף לבדיקת רופא עיניים שגרתית בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה