סירינקס Mri צווארי לאחר תיקון מום קיארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/06/2018 | 15:34 | מאת: לימור נעים

שלום הילדה שלי בת 18 עברה ניתוח לתיקון מום קיארי כי חשבו שאז ישתפר המצב של הציסטה בחוט שידרה צווארי הכאבי ראש רק החמירו כרגע הוסבר לנו שיש לה סירינקס גדול אך לא מספיק ואין צורך בהתערבות ניתוחית הילדה סובלת המליצו על קנאביס רפואי לכאבי ראש אשמח לדעת יש פיתרון אחר ? או שהיא תישאר ככה אמרו רק תודה רבה

ערב טוב לימור, פנייתך מובנת. *יש לבדוק את ביתך עתה. *לעיין ב-MRI טרם הניתוח *לעיין ב-MRI לאחר הניתוח, *להעריך מידת שחרור הלחץ הגרמי שהושגה בניתוח *להעריך את גודל ומידת הלחץ של הסירינגס הקיים הטפול המתאים יותווה עפ"י התרשמות מסך המרכיבים לעיל. אשמח לסייע, בברכה

19/06/2018 | 18:29 | מאת: לימור

אשמח להגיע לייעוץ

מנהלי פורום נוירוכירורגיה