אקוסטיק נוירומה פענוח mri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/06/2018 | 12:35 | מאת: גבי

שלום לד״ר סובל מסחרחורות ומידע פעם נימולים בפנים משתנים באים והולכים ולפעמים תחושת בחילה בדיקת mri מלפני כשבוע מצורפת בלחץ הסטרי מה עושים ? תודה מראש

לגבי שלום, מדובר בגידול שפיר-לא סרטני. יש עתה צורך בבדיקת נוירוכירורג+עיונו בהדמיית ה-MRI יש צורך במקביל לבצע בדיקות שמיעה+AUDIOGRAM ובדיקת BERA. המלצה טיפולית תתווה בהתאם. בברכה

16/06/2018 | 12:47 | מאת: גבי

תודה על התיחסות מהירה אין ירידה בשמיעה ואין טנטון

16/06/2018 | 15:52 | מאת: גבי

ד״א שאלה קצת שונה ד״ר , אבל מרגיש צורך בכול זאת לשאול היתכן שהפענוח כ אקוסטיק נוירומה הוא לא חד משמעי וניתן להבין זאת אחרת בפרטי הצילום (בדיסק ) ?

יש לעיין בדיסק ההדמייה כדי להתייחס לשאלתך.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה