כאבי ראש עזים לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/06/2018 | 02:50 | מאת: עדן

היי, לפני 9 חודשים עשיתי בדיקת ניקור מותני לצורך בדיקות בשל הטרשת הנפוצה שהתגלתה לי. לאחר כמה ימים מהבדיקה התחילו לי כאבי ראש אכזריים שלא עוברים לי עד עכשיו (9 חודשים אחרי הבדיקה) הכאבים מופיעים גם בכתף וצוואר והם רק בצד ימין של הגוף. חייבת לציין שבמהלך הבדיקה הרופא דקר אותי מס׳ פעמיים עד שהוציא נוזל ואפילו שהייתי תחת הרדמה הבדיקה כאבה לי כאבי תופת. הכאבים לא פוסקים וזה כאבים חדים ועוצמתיים, מה עליי לעשות ומה יש לי?

בוקר טוב עדן, שאלתך מובנת: *העובדה שהכאב מוגבל לצד ימין ומשך הזמן הארוך שחלף מאז הדיקור המתני (למרות שכלל מספר דקירות)רומזים לכך שהוא איננו ההסבר לתלונתך. לכן-כרגע אינני מפרט ואינני ממליץ על טיפול שמתייחס לסיבוכי הניקור. *יש לברר נוירולוגית עדכנית מה מצב הטרשת הנפוצה בהתייחס לתלונתך *הבירור המעדכן המומלץ צריך לכלול גם MRI מח. *היה ובירור זה לא מעלה הסבר אתייחס שוב בהתאם. בברכה

13/06/2018 | 08:04 | מאת: עדן

עשיתי mri ראש וראו בו רק כמה דלקות בראש. הושפזתי בבית חולים וקיבלתי סטרואידים ועדיין לא עברו הכאבים. מה זה יכול להיות הכאבים האלו? כל רופא ואפילו פרופסור שאני מדברת איתו על זה ממש לא יודע ואומר לי לקחת משככי כאבים (למרות שאני מציינת בפניהם שסיימתי חבילת אופטלגין בחודש אחד בשל הכאבים)

13/06/2018 | 08:06 | מאת: עדן

ומצב הטרשת נפוצה הוא בסדר גמור לפי מה שהבנתי מרופאיי הטרשת נורא קלה ולא מהווה יותר מידי סיכונים

"כמה דלקות+אשפוז+סטרואידים"-מתאים לטרשת נפוצה מוחית. *מתי בוצע MRI חוט שדרה אחרון? מתי בוצע MRI מח שהזכרת? אם את מעוניינת להעמיק בירור סיבתי לתלונותיך עתה יידרש ייעוץ+בדיקתך ויומלץ על השלמת אבחון מעדכנת+טפול כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה