טונזיל צנוחח בגבוווווווווה6

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/06/2018 | 13:10 | מאת: שמעון פרץ

הי גילו לי בסיטי עמדה גבולית של טונזילים 6מימ ואני חש לחץ בצוואר גם וכאבים ושקוע ורדום האם זה קשור ??האם זה יכול לגרום גם לבעיות בלב ??מה הטיפול לזה??ומה הסימנים של הממצא הזה

לשמעון שלום, השאלה חוזרת על עצמה בפורום בחדשים האחרונים יתכן שהתלונות שתארת קשורות לממצא. אין כל קשר לבעייה בלב. טפול מותווה לאחר קביעת אבחנה. האבחנה תתבסס על סמך קבלת ספור תלונות מלא,לאחר בדיקה נוירולוגית שלך,עיון ב-CT, קרוב לודאי תתבקש גם השלמת הדמייה עי MRI. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה