כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/05/2018 | 06:39 | מאת: נעמה

בת 27. בשנה האחרונה סובלת מכאבי ראש וסחרחורות בחודשיים האחרונים הפכו לממש קשים.. לפני חצי שנה עשיתי mri מח מכוון להיפופיזה (אבל צילמו בו את כל המח) והכל היה תקין חוץ ממיקרואדנומה 5 מ"מ שלא מסבירה את כאבי הראש (לא לוחץ על כלום). לפני שנתיים עשיתי ct ראש ויצא תקין חוץ מאקסופתלמוס בעין שכנראה על רקע הורמונלי. גם בדיקות דם תקינות. עשיתי את ה ct כי היו שני מקרים של התעלפויות יחד עם זה שהתחילה פזילה בעין שמאל ורציתי לתקן אותה... רופא המשפחה נותן הרגשה שהוא לא מאמין (כל הבדיקות תקינות...). הזמנתי תור לנוירולוג באופן פרטי. השאלה שלי- האם זה מיגרנה אם כל הבדיקות ראש יצאו תקינות? אני בחשש גדול שהנוירולוג לא יאמין לאיך שאני מרגישה ויגיד נפשי (כי הבדיקות יוצאות תקינות). האם בשביל מיגרנה כדאי ללכת לנוירולוג למרות שלכאורה הכל תקין?

בוקר טוב נעמה, ייעוץ מומחה שמראש אינך מאמינה להתרשמותו-מיותר כמובן. הכתובת לייעוץ היא נוירולוג מומחה. עליו להמשיך באבחון סיבתי לכאבי הראש: קיימים כאבי ראש ממכלול מיקורים למרות CT ו-MRI לכאורה תקינים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה