mri אחרי ניתוח מה הפתרון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/05/2018 | 20:02 | מאת: אילן

שלום דר בעבר התייעצתי איתך לגבי ניתוח שעשיתי הניתוח יצר אצלי בעיות הסברתי לי לבצע mri נוסף ב10 לאוקוטבר עברתי ניתוח שדרה צווארי עקב מילופאתיה אצל אורתופד ברקע סוכרת ודלקת מפרקים פסוראיטיסית שמטופלת ביולוגית לטענת האורתפד שניתח אותי הסביר שלוקח זמן שיעבור אני עדיין סובל יש לציין אני תבעתי ביטוח לאומי השאלה היא כזאת האם תוכל להסביר לי מה הmri אומר לאחר הניתוח. פחת לחץ על חוט השדרה בc5 c6 שנגרם על ידי בלט דיסקלי אחורי ורטרוליזטזיס של c5 האות הגבוה בסדרת t2 בחלקו השמאלי של החוט בגובה c5/6 גבר כביטוח למיאלופתיה בנוסף הופיע הפעם אות גבוה בt2 בחלקו השמאלי של החוט c6\7 בלט דיסקלי קטן לצד ימין c3\4 אוסטיאופיט קטן לצד שמאל c3\4 אוסטיאופטיים לטרלים בc4/5 יותר בולטים משמא

בקר טוב אילן, אינני רואה טעם בהתייחסות להדמייה שנראתה עי המפענח ואשר לא נראתה על ידי: כדי לאפשר תשובה אחראית לשאלתך עלי לעיין בשתי ההדמיות: MRI טרום ניתוחי ו-MRI לאחר הניתוח. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה