Spinal cord injury בעיקבות תאונת אופנוע

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/04/2018 | 01:06 | מאת: יריב

שלום רב. בן 46 בריא בד"כ. לפני כשנה תאונת אופנוע עם נזק צווארי לחוט השידרה באזור c-4 c-5. לאחר שיקום מוצלח נותרתי עם: אצבעות זרת ואמה ימין ושמאל עצלות. עצירות-שיחרור עם מרככים. העדר תחושת חום קור בגפיים. כאבים בידיים. רגלים ימין קופצת בשינה. רגל ימין נגרר לעיתים בהליכה. מטופל בליריקה. מעבר לחיזור השרירים השונים פעילות ספורטיבית וכו האם יש עוד מה לעשות? טיפולים נוספים החלפת טיפול תרופתית וכן אן שעלי להניח שהתופעות יחלפו עם השנים או ישארו? האם יש מה להיוועץ בנויירולוג? תודה

ליריב שלום, מומלץ ייעוץ עם נוירולוג שיקומי,=נוירולוג עם התמחות בשיקום נוירולוגי. למשל ,פרופ גבי זייליג בשיבא או פרופ זאב מיינר בהדסה הר הצופים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה