תיקון לאחר ניתוח של קרניוסינוסטוזיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/04/2018 | 10:27 | מאת: הודי

שלום. בהמשך לשאלה ששאלו על פרוצדורה נוספת לאחר ניתוח קרניוסנוסטוזיס, גם לי יש בת שעברה ניתוח קרניוסינוסטוזיס (התפר הסגיטלי) בגיל 5 חודשים. העצם עדין לא נסגרה יש לה ממש "בור" בראש בגודל של 8 ס"מ (יותר משנה וחצי אחרי הניתוח). לנו הרופא אמר לחכות עוד שנתיים . למרות שאין שום תזוזה כבר שנתיים. האם כדאי להמשיך ולחכות? תודה רבה.

אני סבור שהחסר הגרמי המתואר במימדים אלה לא ייסגר עי המתנה. מומלצת בדיקה עי מומחה נוסף +ייעוץ עפ״י התרשמותו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה