פאסודוטומור צרברי ----

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2018 | 16:32 | מאת: סאן

היי אני סובולת מפאסודוטומור צרברי פעם ראשונה התגלה לי בחודש נובמבר 2017 יחד עם בצקות בעיניים התחלתי טיפול באורמוקס ובתחילת חודש פברואר לאחר חודשיים וחצי של נטילה הוחלט על הפסקת הכדורים לאור העובדה שהבצקות חלפו ברוך השם. השבוע הרגשתי לא טוב תחושה של " שריפה"ברגל ימין למעלה הלכתי למיון ולאחר אל פי נמצא עלייה בלחץ הפתיחה של 340 ללא בצקות בעיניים הפעם. עכשיו חזרתי ליטול אורמוקס ואני מאוד רוצה להיכנס להריון הרופאים אומרים שאסור להיכנס להריון תחת השפעה של אורמוקס. האם ידוע על תרופה אחרת שכן ניתן להיכנס להריון?? כמה זמן לחכות ומה לעשות????? והאם יש רפואה אלטרנטיבית שניתנת??

שלום סאן, הלחץ המתואר עתה טעון טפול תרופתי עד לנירמולו עם השגת שליטה ביתר הלחץ התוך גולגלתי לא יהיה הכרח בהמשך טפול באורמוקס ולא תהיה מניעה מהריון. תרופתית עתה:עליך להיוועץ בנוירולוג ו-או בנוירואופטלמולוג המטפלים או בשניהם. נוירוכירורג מבצע ניתוח במקרים בודדים בהם הטפול הלא ניתוחי-תרופתי נכשל. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה