תחושות שאני רדום לא יציב שקוע בעצמי קשייי בליעההה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/03/2018 | 21:26 | מאת: רועי

שלום יש לי חצי שנה תחושות מוזרות בראש של רדימות שאני שקוע בעצמיי לא מרוכז בהליכה לא יצייב לפעמים קשיי בליעה וכאבים בחלק אחורי של המוח עשו לי סיטי טונזיל ימני צנוח 4ממ אני מרגיש רדוםםםם שקוע ומנותק מהסביבה יש ימים יותר טובים יש פחות בהרגשות האלה עשיתי mri ב2014 שהיה תקין תודה

לרועי, *המדובר בבעייה מולדת,CHIARI TYPE I MALFORMATION: *החלק התחתון של המח הקטן=TONSIL,במקום להסתיים בסוף הגולגולת -נמצא נמוך יותר,בתחילת חוט השדרה הצווארי. נוצר לחץ או צפיפות מקומית שם. *הממצא מסביר את תלונותיך וגם את העובדה שיש ימים טובים יותר וימים טובים פחות *יתכן שעיון זהיר ב-MRI מ-2014 כן יזהה את הממצא שהודגם לאחרונה ב-CT. *מומלצת עתה בדיקת נוירוכירורג.אשמח לסייע. סופ"ש נעים

10/03/2018 | 07:20 | מאת: רועי

איך אני מגיע אליך בבקשה באיזה עיר אתה נמצא וכמה יאלה לי לגיע עליך לבירור נחרב של בדיקות תודה

תוכל להתקשר 0542-29-10-46

מנהלי פורום נוירוכירורגיה