שאלה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/01/2018 | 01:45 | מאת: ליאור

שלום דר' ולד, אולי תדע לענות לשאלתי יש לי מספר שוואנומות בעמוד שדרה בגדר מעקב, מיזה ארבעה חודשים אני סובל מכאבים עזים עמו"ש צווארי, בוצע MRI יש שוואנומה בגדלה מאוד בהשוואה ל MRI מפני שנתיים, שוואנומה לוחצת על חוט שדרה ויש צורך בהסרה כירורגית. שאלתי כזו אני מעוניין לתבוע את חברת ביטוח הפנסיה סעיף אובדן כושר עבודה, המחלה קיימת מלפני חברותי בביטוח. המחלה קיימת אך זהו ממצא חדש / החמרת מצב המשפיע על כושר עבודתי. האם חברת ביטוח צריכה להכיר באי כושר זה? אשמח לתשובתך אם יש ידע בנושא

לליאור בקר טוב, כדאי לנתב שאלתך לגורם השולט ברזי הבטוח הרפואי: מומלץ ד"ר אודי פרישמן בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה