אחרי ניתוח acdf של עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/12/2017 | 05:45 | מאת: אילן

עברתי ניתוח קיבועc5-c6-c7 צווארי עקב מילואפתיה צווארית הניתוח עבר בהצלחה לדעת הרופא מצבי לא היטיב יש לי חולשת גפיים זרמים חזקים ןותחושת אש ברגליים רצתי מהר לניתוח לא היו חסכים נוירולגים מצד הרופא הפחיד במידה ולא אעשה יהיה לי נזק בלי הפיך .השאלה האם זה יעבור ועוד דבר עשיתי emg לבדוק רדיוקלפתיה מופיע עדות לתסמונת לכידה של עצב אולנרי משני הצדדים באייזור המרפק בצורה בינונית עדות לגל f של עצב מידיאלי מאורך- דבר שמחשיד על פגיעה שורשית c5-c6 מצד ימן מה זה אומר?

ערב טוב אילן, כדי לאפשר התייחסות קונקרטית לפנייתך,אנא הבהר: *כמה זמן חלף מאז הניתוח? *האם היו תלונות שנעלמו או הוטבו משמעותית לאחריו? *האםה-EMG שצוטט התבצע לפני או אחרי הניתוח? *אם אחרי-האם יש EMG קודם לפני הניתוח? *האם יש הדמייה(צלום או CT או MRI לאחר הניתוח? *האם התלונות שציינת חדשות והופיעו לראשונה לאחר הניתוח?

22/12/2017 | 19:06 | מאת: אילן

ערב טוב לשאלותיך כמה זמן עבר מניתוח עשיתי ב10 לאוקטובר השנה יש תלונות המנתח אומר זה חלק מתופעות אחרי הניתוח לא היה emg ct mri לא נעשה כן תלונות חדשות נימולים חזקים הוא נתן לי סימבלטה שלא עזרה הציע אלרולט כרגע לא נוסה האם גבפטין יעזור

לאילן, ה-EMG מזהה שתי בעיות: 1.לחץ עצבי במוצא עצב מחוט השדרה בגובה חוליות ב5-C6 ליד ימין הנתוח אמור לשחרר לחץ במיקום זה. 2.הפרעה שמיקורה ב- 2 המרפקים,לא קשורה לצוואר ולניתוח. כל אחת מהשתיים יכולה לגרום לתופעות מיהן אתה סובל עתה בהיבט זרמים ותחושות גבפנטין יכול לעזור גם LYRICA יכול לעזור 3.חולשת גפיים לא צריכה להיות,לא קשורה לנ"ל ואם נותרת בעינה טעונה בירור מאבחן בברכה

23/12/2017 | 07:46 | מאת: אילן

אז מה עושים ולא ציינתי שתי מחלות רקע מחלת פסוראזיס ארטיטיס וסוכרת 2 האם יש קשר

23/12/2017 | 07:46 | מאת: אילן

והאם זה ניתוח חוזר

תיאורטית- סכרת יכולה לגרום לחלד מהתחושות שתארת פסוריאזיס-כלל לא קשור צריך לבדוק אותך , אם יש חולשת גפיים-לבצע MRI נוסף,להשוות נתוניו לMRI הטרום ניתוחי ולנתב טיפול כפי שישתמע

מנהלי פורום נוירוכירורגיה