כאב ראש לאחר ניתוח ג'רמינומה לילד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/12/2017 | 18:41 | מאת: מנחם

שלום בני כמעט בן 18 בגיל 13 עבר ניתוח מוח להסרת גידול של ג'רמינומה. כמובן שאנחנו במעקב ויש לו mri כל חצי שנה. זה כמה חודשים שהוא מתלונן על כאבי ראש לאורך כל שעות היום לעיתים חלש ולעיתים מתחזק. לא כואב לו כשהוא קם בבוקר.ואין שום תופעות אחרות עשינו mri והכל נראה יציב. הוא נבדק בדיקה נוירולוגית כמה פעמים על ידי רופאים מומחים והסתכלו לו בעיניים ואין לחץ. האם יש לך המלצה בשבילנו על מנת לעזור לו. כמובן ממשיכים לבדוק ובתקווה כמובן שאין הישנות מחלה. תודה

למנחם שלום, לא ברור מפנייתך מתי בוצע MRI אחרון "הכל יציב" איננו מינוח שמסביר מצב מוחי אנטומי. כדי להתייחס לכאבי הראש בחדשים האחרונים יש לראות את בנך,להשלים מידע אנמנסטי,לבדוק אותו שוב,עתה, לעיין בהדמיות ה-MRI האחרונה בהשוואה לקודמותיה. בברכה

25/12/2017 | 11:30 | מאת: מנחם

עשינו mri לפני שבוע והוא נבדק על ידי הרופאים בהשוואה לקודמים ואין שינוי ברוך ה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה