המשך לשאלה בקצרה אורמוקס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/12/2017 | 02:09 | מאת: איציק

לדר סורי שאני משגע אותך. אבל אתה עונה בצורה פרטנית ואכפתית כל כך תודה , השאלה כל כמה זמן סביר לבדוק בדיקת MRI במצבי בדקתי לפני 3 וחצי חודשים כל כמה זמן אפשר וצריך לבדוק שוב MRI? ולא ענית לי על השאלה האם במצבי שאני על 1000 מג אורמוקס ומסוחרר קצת יכול לעשות אירובי לפחות הליכה בהליכון או שזה יזיק ומעלה יותר את הלחץ ?,

המלצה על תדירות בצוע MRI טעונה עיון בהדמיות קודמות הליכה בהליכון ללא שפוע מעל2 ובמהירות מתונה-כן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה