MRI ראש ברקע nf1 ........

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/09/2017 | 14:26 | מאת: גל

שלום רב . לאחר בדיקת MRI ראש מעבר קרני צוויקלי בגדר הנורמה באונה ימנית של המוחון בצמוד לחדר רביעי מודגם תהליך אובלי אינטראקסאלי מימדו 6*13 מ"מ גורם ללחץ קל על החדר ללא סימני בצקת סביבו הממצא בעל אות נמוך /בינוני ב T1 אות גבוה בינוני ב T2 או גבוה ב flair ללא שינוי במימדים לעומת בדיקה קודמת מוקד אות חריג נוסף בגבול אינטרל קפסולה ותלמוס משמואל התרשמות באונה ימנית של המוחון בצמוד לחדר הרביעי מודגם תהליך אובלי.כורם לאפקט מסה קל מוקד אות חריג נוסף בגבול אינטרל קפסולה ותלמוס משמואל מה זה אומר ומה לעשות. תודה מראש גל

לגל שלום, יש לבדוק אותך+לעיין בהדמיית הMri כדי לאפשר התייחסות מעשית תואמת. בברכה

24/09/2017 | 23:17 | מאת: אור

שלום גל, גם לי יש צרות עם גידולי nf, מעניין אותי לדעת על אחרים, האם יש לך גידולים בעמוד שדרה? איפה שמתגלה ממצא חדש מחייב ניתוח או רק למעקב?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה