החלמה מניתוח נוירונומה אקוסטית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/08/2017 | 15:50 | מאת: עדית

שלום אמי , בת 72 , עומדת בפני ניתוח של נוירומה אקוסטית. רציתי לשאול לגבי ההחלמה מניתוח זה . כמה ימים נשארים בבית חולים , מה קורה לאחר שמשתחררים הביתה ? תודה

שלום עדית, שאלותיך ברורות: הן טעונות דיון חזיתי עם המנתח המיועד שכן הוא אמור להכיר את מימדי הגידול,מיקומו המדוייק , מידת הלחץ על מבנים מוחיים בסביבתו , מצבך הרפואי הכללי ועוד.. כמוכן -בגילך יש לדון על ניתוח לעומת אופציה טיפולית רדיוכירורגיה:יתרונות וחסרונות של כל אחת מהאופציות הנ״ל. אינני רואה ״קיצור דרך״ וירטואלי כתחליף ראוי לנ״ל בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה