תופעות לאחר ניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2017 | 17:24 | מאת: מלי 27

היי עברתי לפני כמה ימים ב9/6/17 בדיקת ניקור מותני מאז אני עם כאבי ראש איומים מה גם שההקאות חלפו קצת רק היום ב15/6 יש לי קצת טנטון באוזניים ומשהו מפריע לי בגרון בעת בליכה..עשו לי סיטי ויצא תקין גם לאחר הניקור.האם יש מקום לחשש או שתופעות אלה הן חלק מהבדיקה?

למלי שלום, מומלץ להגביר שתיית מים למספר ימים מתרשם שאת מתארת מגמת שיפור:סביר שתמשך היה ויש החמרה-מומלצת בדיקת נוירולוג-ניתוב מאבחן עפ"י התרשמותו סופשבוע נעים

מנהלי פורום נוירוכירורגיה