ייעוץ בנושא מפרצת בנושא טיסה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2017 | 17:24 | מאת: פנינה

התגלה לי לפני כשבועיים מפרצת בראש 7 מ"מ האם מותר לי לטוס? תודה

לפנינה ערב טוב לא מסרת מה סיבת ההדמייה בה זוהתה המפרצת:זה מידע חיוני לשקיול בתשובה לשאלתך: במידה ולא היה דמם מהמפרצת וגילוייה עתה אקראי-אין התנגדות לטיסה. בברכה

11/09/2017 | 19:10 | מאת: סיגל

היי גם לי התגלה באקראי בדיוק לפני טיסה וטסתי איתה אבל תלכי לניואכוג ליעוץ את יכולה לכתוב לי במייל אשמח לשוחח איתך לא סגרו לי אותה עדיין

17/09/2017 | 00:53 | מאת: סיגל

פנינה אם תאכלי ליצור איתי קשר אשמח מאוד גם לי גילו מפרצת באקראי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה